Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Garsoniera De Vanzare Berceni

Garsoniera De Vanzare Berceni

Unitatile locative din acest ansamblu se predau cu urmatoarele finisaje, utilari si imbunatatiri, incluse in pretul de achizitie: Vanzare garsoniera berceni, renovata complet cu cele mai bune materiale, schimbat intalatie sanitara si electrica, mobilier pe comanda, tavan fals, izolatie, aer conditionat, usa metalica, gresie, faianta termopane, parchet, calorifere, balcon inchis, totul este nou.

Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult

Pe okazii.ro cumperi online garsoniere de vanzare cu reducere si livrare gratuita. Vand garsoniera 35 m comfort 1.et 3 in bloc de 4 nivele. Proprietatea se afla la etajul 4/5, este decomandat si se extinde pe o suprafata utila de 32 mp.

Garsoniere De Vanzare Bucuresti Zona Berceni Zonele Apărătorii Patriei Berceni Brancoveanu Metalurgiei Olteniţei P ţa Resiţa P ţa De Gros Alexandru Obregia Eroii Revoluţiei Drumul Găzarului Vitan Barzesti Anunturi Imobiliare Ro
vizitati articolul complet aici : https://www.imobiliare.ro/vanzare-garsoniere/bucuresti/berceni
Gresie, faianta, parchet, termopan, aer conditionat, usa metalica, usi interioare, insalatie sanitara si electrica refacuta. Imobilul, in suprafata utila de 45. 15943 apartamente 6900 case / vile 3111 garsoniere 6411 terenuri 28326 oferte de vanzare 6002 oferte de inchiriat.

Unitatile locative din acest ansamblu se predau cu urmatoarele finisaje, utilari si imbunatatiri, incluse in pretul de achizitie:

Garsoniera detine un loc de parcare pentru detinatorii de autoturisme. Garsoniere, apartamente 1 camera de vanzare berceni, direct de la proprietar sau prin agentii. Folositi filtrele si gasiti ofertele care vi se potrivesc.

15943 apartamente 6900 case / vile 3111 garsoniere 6411 terenuri 28326 oferte de vanzare 6002 oferte de inchiriat. Va oferim spre vanzare garsoniera de 1 camere, situat la etajul 4 construit in anul 2017 in zona berceni. Locuinta este spatioasa, luminoasa, dispune de.

Vand Garsoniera Confort 3 Berceni Aleea Nehoiu București
vizitati articolul complet aici : https://www.info-max.ro/imobiliare/apartamente-garsoniere-vanzare/vand-garsoniera-confort-3-berceni-aleea-nehoiu
Imobilul este situat in apropiere de piata, statie ratp, scoli, gradinita. Pe strada anton bacalbasa nr 9 in spatele pietei berceni. Va oferim spre vanzare garsoniera de 1 camere, situat la etajul 4 construit in anul 2017 in zona berceni.

15943 apartamente 6900 case / vile 3111 garsoniere 6411 terenuri 28326 oferte de vanzare 6002 oferte de inchiriat.

Vanzare garsoniera berceni, renovata complet cu cele mai bune materiale, schimbat intalatie sanitara si electrica, mobilier pe comanda, tavan fals, izolatie, aer conditionat, usa metalica, gresie, faianta termopane, parchet, calorifere, balcon inchis, totul este nou. Garsoniere de vanzare berceni la preturi avantajoase. Garsoniere, apartamente 1 camera de vanzare berceni, direct de la proprietar sau prin agentii.

Cu o suprafata de 38 mp utili, zona de sud ,metalurgiei , carrefour grand arena ,turnu magurele. Berceni garsoniera de vanzare daca nu ai rabdarea necesara sa astepti pentru un imobil in constructie te invit sa vizionezi o garsoniera amplasata stradal, cu acces facil la mijloace de transport. Vezi aici cele mai noi oferte.

Garsoniere De Vanzare Bucuresti Zona Berceni Zonele Apărătorii Patriei Berceni Brancoveanu Metalurgiei Olteniţei P ţa Resiţa P ţa De Gros Alexandru Obregia Eroii Revoluţiei Drumul Găzarului Vitan Barzesti Anunturi Imobiliare Ro
vizitati articolul complet aici : https://www.imobiliare.ro/vanzare-garsoniere/bucuresti/berceni
Vanzare garsoniera decomandata in bloc nou cu 10 etaje, amplasata strategic pe obregia metalurgiei, sector 4 berceni, avand o suprafata utila de. Pe strada anton bacalbasa nr 9 in spatele pietei berceni. Gasesti rapid si usor vanzari garsoniere berceni.

Garsoniere de vanzare berceni la preturi avantajoase.

Blocul din care face parte este anvelopat si a fost construit in anul 2015. Vanzari de garsoniere in berceni, bucuresti. Rafineaza rezultatele folosind filtrele si gaseste proprietate care sa se potriveasca nevoilor tale, apoi contacteaza unul dintre consultantii nostri de vanzari pentru a stabili o vizionare.

Posting Komentar untuk "Garsoniera De Vanzare Berceni"