Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Asistent Vocal In Limba Romana

Asistent Vocal In Limba Romana

Producătorul brașovean allview anunță lansarea primului asistent vocal în limba română. Asistentul vocal în limba romană avi poate cu succes să înlocuiască telecomanda.

Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult

Dezvoltarea asistentului vocal în limba română reprezintă doar un pas înainte spre adoptarea tehnologiilor de generație viitoare, scopul allview fiind acela de a avi este singurul asistent vocal în limba română capabil să citească notificările din orice aplicație, să ofere indicații privind ghidul. Producătorul brașovean allview anunță lansarea primului asistent vocal în limba română. Vom lansa în curând o nouă versiune.

Allview Lansează Primul Asistent Vocal In Limba Romană Creat De Echipa De Cercetare și Dezvoltare A Companiei Brașovene
vizitati articolul complet aici : https://www.allview.ro/noutati/allview-lanseaza-primul-asistent-vocal-in-limba-romana-creat-de-echipa-de-cercetare-i-dezvoltare-a-companiei-bra-ovene.html
Allview lanseaza astazi o noua versiune beta a asistentului vocal in limba romana, avi, care va cuprinde si formula de trezire a acestuia. Citirea oricărui text în limba română este acum posibilă, iar asistentul vocal va putea reproduce tonalitățile specifice limbii române. Utilizatorii vor putea activa asistentul vocal avi fara atingerea dispozitivului.

Sa nu uitam ca toate cele enumerate anterior, nu se bucura de aceasta facilitate!

Recunoastere vocala, speech to text, text to speech sunt toate inglobate in noua generatie de ivr. Zilele acestea allview definitivează ultimele scenarii de răspuns și lucrează deja la stadiul doi de evoluție a asistentului vocal. 29 septembrie 2017 allview lanseaza x4 soul infinity si x4 soul infinity plus, telefoane cu asistent vocal in limba romana.

Allview avi asistent vocal in limba romana demo cautare internet. Utilizatorii vor putea activa asistentul vocal avi fara atingerea dispozitivului. Am ajuns și noi la.

Allview Avi Primul Asistent Vocal In Limba Romana
vizitati articolul complet aici : https://www.allview.ro/avi/
În urma mai multor studii am identificat faptul că românii își doresc un asistent vocal cu care pot interacționa în limba noastră și cred că am reușit să venim cu un produs puternic. Allview avi asistent vocal in limba romana demo cautare internet. Avi reprezintă o muncă continuă de cercetare și dezvoltare pentru a crea primul asistent vocal în limba română.

Dezvoltarea asistentului vocal în limba română reprezintă doar un pas înainte spre adoptarea tehnologiilor de generație viitoare, scopul allview fiind acela de a avi este singurul asistent vocal în limba română capabil să citească notificările din orice aplicație, să ofere indicații privind ghidul.

Noua versiune a asistentului vocal este dezvoltată în parteneriat cu universitatea tehnică din cluj, colaborare de care suntem foarte mândri și le mulțumim. Aceasta optiune vine in ajutorul utilizatorilor tocmai pentru a facilita accesul la. Citirea oricărui text în limba română este acum posibilă, iar asistentul vocal va putea reproduce tonalitățile specifice limbii române.

Lansat la finalul lui septembrie 2017, avi este primul asistent vocal în limba română, propus de brașovenii de la allview deocamdată pentru terminalele mobile din seriile allview x4 soul infinity, v3 viper și x4 soul vision. Allview avi asistent vocal in limba romana demo cautare internet. Asistentul vocal allview se vrea a fi ceva diferit, marele avantaj ar fi acela ca vine in limba romana!

Cum Instalezi Asistentul Vocal Avi Pe Telefon Cristian Iosub
vizitati articolul complet aici : https://www.cristianiosub.com/cum-instalezi-asistentul-vocal-avi-pe-telefon/
Allview avi asistent vocal in limba romana demo cautare internet. La allview, am creat primul asistent în limba română și ne ocupăm de dezvoltarea acestuia, pentru a fi permanent în pas cu nevoile utilizatorului. Abia astept sa folosesc zilele urmatoare x4 soul vision ca telefon primar si sa pun la incercare utilitatea asistentului vocal in limba romana.

Pentru mulți utilizatori de android, sherpa este cel mai bun asistent vocal care există acum.

Producătorul brașovean allview anunță lansarea primului asistent vocal în limba română. Asistenții vocali au devenit din ce în ce mai importanți în telefoanele mobile. În urma mai multor studii am identificat faptul că românii își doresc un asistent vocal cu care pot interacționa în limba noastră și cred că am reușit să venim cu un produs puternic.

Posting Komentar untuk "Asistent Vocal In Limba Romana"