Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Podul De Sticla Din China

Podul De Sticla Din China

Puntea este făcută din 1.077 de panouri de sticlă transparentă, de 4 centimetri grosime, și este susținută de cabluri foarte rezistente. Cel mai lung pod de sticlă din lume a fost inaugurat în urmă cu două săptămâni în china.

Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult

Turiştii care doreau să păşească pe ilustrul pod de sticlă din china vor fi nevoiţi să se înarmeze cu răbdare şi tutun. Puntea este făcută din 1.077 de panouri de sticlă transparentă, de 4 centimetri grosime, și este susținută de cabluri foarte rezistente. Cel mai lung și mai înalt pod de sticlă din lume, care a fost construit în china a fost închis, pentru lucrări de reabilitare.

Celebrul Pod De Sticlă Din China S A Inchis Din Cauza Numărului Mare De Vizitatori Turism Istoric
vizitati articolul complet aici : https://turismistoric.ro/celebrul-pod-de-sticla-din-china-s-a-inchis-din-cauza-numarului-mare-de-vizitatori/
Aflat la o înălțime de 300 de metri, cu o lungime de 430 de metri, 6 metri lățime și cu podeaua realizată din panouri de sticlă pentru a putea fi admirată priveliștea, podul se află în. Podul de sticla din china. Despre podul din sticlă din china, cel mai lung şi mai înalt pod de sticlă din lume, se spune că a fost sursa de inspiraţie a planetei pandora din filmul cred în natură, armonie, echilibru şi frumuseţe.

Autoritatile din parcul zhangjiajie, unde podul de 430 de metri se intinde deasupra unui canion, la o inaltime de 300 de metri, au anuntat ca inchid obiectivul turistic.

Un alt pod de sticlă urmează să fie inaugurat în parcul naţional zhangjiajie, din china. Podul suspendat yunduan din sticla (denumit si podul cloud , aflat in parcul geologic din suburbia municipiului chongqing (din sudul chinei , este considerat cel mai lung pod de acest gen din lume si a fost deschis oficial publicului zilele trecute.\nconstruit deasupra unei prapastii, la o altitudine de 1.010. Un alt pod de 900 de metri suspendat deasupra unui defileu din provincia yunnan a fost inaugurat luna.

Un pod de sticla suspendat deasupra unei prapastii. Aflat la o înălțime de 300 de metri, cu o lungime de 430 de metri, 6 metri lățime și cu podeaua realizată din panouri de sticlă pentru a putea fi admirată priveliștea, podul se află în. Dacă alegi să vizitezi podul de sticlă din china, pentru a evita aglomerația de la această atracție, îți.

Pod Din Sticlă Inaugurat In China
vizitati articolul complet aici : https://jurnalul.ro/stiri/externe/pod-din-sticla-inaugurat-in-china-761209.html
Podul este construit la o înălţime de 300 de metri. O pasarelă de sticlă, sub forma literei u, a fost inaugurată pe muntele yuntai pe 20 septembrie. Plăcile de sticlă nu se sparg cu adevărat, totul fiind doar o simulare.

Cu o lungime de 430 m, podul de sticlă din provincia chineză hunan merită pe deplin adjectivul suprem.

Un nou pod din sticlă suspendat a fost inaugurat în china. Aproximativ 600 de oameni pot traversa podul la un moment dat. Cu siguranță să traversezi podul de sticlă situat la 180 de metri în munții yuntai din china e o experiență.

Dacă alegi să vizitezi podul de sticlă din china, pentru a evita aglomerația de la această atracție, îți. Un alt pod de sticlă urmează să fie inaugurat în parcul naţional zhangjiajie, din china. Un alt pod de 900 de metri suspendat deasupra unui defileu din provincia yunnan a fost inaugurat luna.

Podul De Siclă Din China A Fost Inchis Pentru Lucrări De Reabilitare Publika Md Aici Sunt știrile
vizitati articolul complet aici : https://www.publika.md/podul-de-sicla-din-china-a-fost-inchis-pentru-lucrari-de-reabilitare_2732791.html
Podul haohan qiao din china face legătura între două stânci din parcul naţional shiniuzhai, din provincia chinezească hunan. Aflat la o înălțime de 300 de metri, cu o lungime de 430 de metri, 6 metri lățime și cu podeaua realizată din panouri de sticlă pentru a putea fi admirată priveliștea, podul se află în. Un nou pod din sticlă suspendat a fost inaugurat în china.

Cel mai lung pod de sticlă din lume a fost inaugurat în urmă cu două săptămâni în china.

Potrivit companiei care efectuează lucrările, primii vizitatori vor putea păși pe podul. Podul de sticlă din china cu o lungime de 430 de metri și la 300 de metri deasupra unei văi din parcul național zhangjiajie este cea mai lungă și înaltă 32 de poduri pasarele și punți din sticlă au fost închise în ultimul an în provincia hebei aflată într o zonă muntoasă din nordul chinei după ce au picat. Guardarguardar podul de sticla din china para más tarde.

Posting Komentar untuk "Podul De Sticla Din China"