Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Lista Datornici Anaf Persoane Fizice

Lista Datornici Anaf Persoane Fizice

Peste 11.000 de persoane fizice, cu datorii de peste 14 miliarde lei în total, la 31 martie, sunt pe lista neagră a agenţiei naţionale de administrare fiscală. Agenţia naţională de administrare fiscală a dat azi publicităţii lista persoanelor fizice şi juridice care au datorii la stat până la 31 martie anul curent.

Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult

Lista datornici anaf 2018 persoane fizice și juridice a fost publicată pe site azi 07.06.2018. Text of lista datornici persoane fizice. Nr.crt nume si prenume sold restant observatii.

Doi Clujeni In Top 5 Cei Mai Mari Datornici De Pe Lista Publicată De Anaf Stiri De Cluj
vizitati articolul complet aici : https://www.stiridecluj.ro/economic/doi-clujeni-in-top-5-cei-mai-mari-datornici-de-pe-lista-publicata-de-anaf
Lista cu persoanele fizice care figurează cu restanţe la fisc mai mari de 1.500 de lei, la data de 31 martie 2016, şi neachitate până în prezent, conţine lista a fost publicată luni de agenţia naţională de administrare fiscală (anaf), scrie agerpres. Lista conține numele persoanelor fizice care totalizează obligaţii fiscale restante de 3,4 miliarde lei, rezultate inclusiv din activităţi economice totodată, anaf a publicat și o listă cu datornici care cuprinde aproape 145.000 de contribuabili mici şi instituţii publice cu restanţe mai mari de 10.000 de lei. Agenția națională de administrare fiscală (anaf) a publicat lista cu datornicii, care include peste 11.000 de persoane fizice.

Primarul sectorului 3 al capitalei, robert negoiţă, este de departe campionul datornicilor persoane fizice, cu restanţe totale de 232 de milioane de lei.lista cu 187.230 contribuabili persoane.

De asemenea, în secțiunea servicii online de pe portalul anaf (www.anaf.ro) găsiți lista aplicațiilor și. Agenția națională de administrare fiscală (anaf) a publica, luni, în premieră, lista persoanelor fizice cu datorii la bugetul de stat. 1 tincau tibor si mariana 1050572.00.

Lista persoanelor fizice care inregistreaza obligatii fiscale restante la 01.07.2016 mai mari sau. Anaf publica azi numele persoanelor fizice care trebuie sa dea bani la stat. Anaf a publicat, luni, lista cu 187.230 contribuabili persoane fizice, care au restanţe fiscale mai mari de 1.500 lei la 31 martie 2016, primii zece datornici la stat persoane fizice având fiecare obligaţii fiscale restante între 12 milioane lei şi 232 de milioane de lei.

Exclusiv Cetățeanul Net Top Datornici 2018
vizitati articolul complet aici : https://cetateanul.net/articol-principal/exclusiv-cetateanul-net-topul-datornici-cine-sunt-romanii-care-au-cele-mai-mari-datorii-la-stat/
Fiscul a aprobat prin astfel, pentru a descuraja acumularea de arierate bugetare de către contribuabili, persoane fizice și juridice, organele fiscale centrale vor publica pe. Daca doriti sa aflati daca sunteti pe lista datorinicilor de la anaf puteti sa faceti o simpla cautare in lista datornicii sunt impartiti in mai multe categorii, companii mari, mijlocii, mici si persoane fizice, accesati acest link si consultati lista. Potrivit ministrului, motivul principal a fost publicarea listei datornicilor, persoane fizice, pe un site, care nu apartinea anaf.

Text of lista datornici persoane fizice.

Agenţia naţională de administrare fiscală a dat azi publicităţii lista persoanelor fizice şi juridice care au datorii la stat până la 31 martie anul curent. Lista datornicilor la stat datornici persoane fizice lista datornicilor 2019 indiferent dacă sunt persoane fizice sau persoane juridice contribuabilii din anaf nu va mai publica lista restanțierilor persoane fizice la fisc se vor mai afișa doar persoanele juridice cu restanțe la buget. 1 tincau tibor si mariana 1050572.00.

Primarul sectorului 3 al capitalei, robert negoiţă, este de departe campionul datornicilor persoane fizice, cu restanţe totale de 232 de milioane de lei.lista cu 187.230 contribuabili persoane. Peste 11.000 de persoane fizice, cu datorii de peste 14 miliarde lei în total, la 31 martie, ar urma să primească decizii de impunere de la anaf. Lista persoanelor fizice care inregistreaza obligatii fiscale restante la 01.07.2016 mai mari sau.

Spaţiul Privat Virtual La Dispoziția Contribuabililor Gazeta De Sud
vizitati articolul complet aici : https://www.gds.ro/Bani-afaceri/2019-09-11/spatiul-privat-virtual-la-dispozitia-contribuabililor/
Pe listă apar peste 2.000 de persoane fizice din județul botoșani, printre care și nume foarte cunoscute din lumea afacerilor, dar și din avocatură, sistemul notarial sau. Lista datornicilor anaf pentru t3 al anului 2020 poate fi consultata aici. Amintim ca, din luna aprilie 2019, persoanele fizice nu mai sunt trecute pe lista datornicilor anaf.

Nr.crt nume si prenume sold restant observatii.

Lista datornicilor la stat datornici persoane fizice lista datornicilor 2019 indiferent dacă sunt persoane fizice sau persoane juridice contribuabilii din anaf nu va mai publica lista restanțierilor persoane fizice la fisc se vor mai afișa doar persoanele juridice cu restanțe la buget. Legislația anterioară anului 2018 prevedea ca aceste datorii să fie plătite de angajator, în cazul în care persoanele fizice nu obțineau venituri din profesii liberale, activități. Egale cu 1.000 lei si care au fost notificate in prealabil.

Posting Komentar untuk "Lista Datornici Anaf Persoane Fizice"